Tisztelt Látogató!

Örülök, hogy rátaláltál az aldalamra. Ezt az oldalt azoknak szántam, akik szívesen építenek mindenféle ketyeréket otthon, és ezekhez ötleteket szeretnének begyűjteni a netről. Sajnos nem vagyok egy webdesigner, így a külalakért előre is elnézést kérek, de remélem a kicsit csúnya megjelenést megfelelően pótolja a tartalom.
Ha bővebben körülnézel, főleg mikrokontrollerek alkalmazástechnikájával fogsz szembesülni. Igen, sokan félőrültnek tartanak, amikor egy nand kaput is szoftverből oldok meg egy mikrokontrollerrel, de be kell látni, hogy ez jövő csapásiránya. Egyébként mit nem lehet megoldani manapság egy mikrokontrollerrel? De a kontrollereken kívül érdekel a PC programozás az RC modellezés, meg a mechanikus alkatrészek gyártása is, így ezekből a témakörökből is van némi ízelítő.
Tudnod kell, hogy az ASTLAB nem egy nyereségorientált vállalkozás weboldala, hanem csak egy hobby oldal, amivel csak akkor foglalkozom ha időm jut rá. Így ha írtál egy levelet és arra nem válaszolok azonnal, ne ess pánikba. Ebben az esetben éppen nagyon elfoglalt vagyok, de igyekszem minden héten legalább egyszer belenézni a postaládámba. Ami szintén rossz hír lehet, hogy nem foglalkozom a saját ketyeréim utánépítésével, így kész bedobozolt berendezések elkészítését ne várd tőlem. Ha lesz kivételes eset, akkor azt ott feltüntetem.

És végül néhány szót magamról:
  • Szőcs Gábornak hívnak
  • eredeti szakmám okl. gépészmérnök (gyártástechnológus, CNC szakirány)
  • 25 éve birtokolom a HA5AST hívójelet (jelenleg sajnos nem vagyok aktív az amatőrsávokban)
  • pillanatnyilag főállásban biteket buzerálok

© HA5AST | Főoldal